Om CoastDog

CoastDog ønsker at gøre det nemt og inspirerende for dig som hundeejer at finde stilfulde og kvalitetsprodukter til din hund.
Bag CoastDog står jeg, Mette, og min loyale og bedste firbenet ven, den dejlige labrador Huxi.

Ideen til CoastDog opstod efter gentange gange at være blevet forbløffet over udvalget i nogle kæledyrsbutikker. 

Hos CoastDog er målet simpelt: Vi ønsker at tilbyde hundeejere og deres hunde stilfulde og kvalitetsprodukter. Vi tror på, at hundeejere ønsker kvalitetsprodukter for hundenes velbefinde og stilfulde produkter for at tilfredsstille deres egne æstetiske sanser.

Produkter
CoastDog forhandler nøje udvalgte produkter. Du vil kun finde produkter på webshoppen, som jeg selv vil bruge i dagligdagen eller jeg vil have stående i vores hjem.

CoastDog ligger stor vægt på, at kvaliteten ikke er et kompromis. De stilfulde produkter skal være af en kvalitet, man ikke bliver skuffet over.

Jeg vil meget gerne hører fra dig, hvis produkterne ikke lever op til det du forventede, både hvad angår stil og kvalitet.

Navn
Navnet CoastDog er inspireret af vores dagligdag. Vi har udsigt til klitterne, og efter dage med kraftigt blæst, nyder vi lyden af havet. Derudover sætter Huxi og jeg stor pris på gåture langs Vesterhavet.

Se alle produkter