Handels- og leveringsbetingelser

Virksomhedsoplysninger
CoastDog
V/Mette Jepsen
Stadiløvej 10
6980 Tim
CVR nr.: 4374 5433
E-mail: kontakt@coastdog.dk

Pris og betaling
Hos CoastDog er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

CoastDog modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electronic, MasterCard og MobilePay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. 

Afhentning
Ordrer kan afhentes, der bliver sendt en mail, når en ordre er klar til afhentning. I mailen vil der være blive oplyst afhentningstidspunkter. 
Der kan skrives en mail til kontakt@coastdog.dk, hvis man ønsker afhentningstidspunkterne oplyst inden bestilling. 

Levering
CoastDog tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 16 senest næstfølgende hverdag.
Vi sender til hele Danmark. Vi leverer ikke til udlandet, Færøerne og Grønland.
Dine varer sendes med GLS.

Fragtpriser
Levering til pakkeshop
39 kr.

Levering til privat adresse
69 kr.

Fri fragt til pakkeshop ved køb for over 499 kr.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice hos GLS.

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen.

Returnering af varer
Ønsker du at returnere din ordre skal den sendes retur til CoastDog uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret.
Ved returnering send en mail til kontakt@coastdog.dk med ordre nummer og hvilken vare fra ordren, der ønskes returneret. Der tilbydes ikke ombytning af varer, der skal laves en ny ordre for varer man evt. ønsker i stedet for den returnerede vare.

Returnering af varerne sker for egen regning.

Varen returneres til:
CoastDog
Stadiløvej 10
6980 Tim

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

Varens stand ved returnering

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling
Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten.
Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Reklamationsret

Der gives to års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og fabrikation. Du kan få varen ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. 

Ved reklamationer kontakt CoastDog via mail: kontakt@coastdog.dk

Databehandling

CoastDog er dataansvarlig, for de oplyser du oplyser. For du kan handle på CoastDog.dk, har vi brug for følgende oplysninger om dig:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt


Vi behandler dine personoplysninger med det formål at levere varen til dig, og for at behandle henvendelser vedrørende dit køb.

Coastdog.dk anvender TLS-certifikat.

Dine personlige oplysninger bliver ikke delt med en tredjepart uden dit samtykke.